Echipa noastra

echipa noastra

Ne-am inceput activitatea in vara lui 2002 avand ca scop nu doar asigurarea sanatatii si bunastarii animalelor ci de a fi partenerul dumneavoastra in consolidarea legaturii dintre animalul de companie si familie.

Fiecare dintre noi suntem proprietari de animale si intelegem cat de important este ca prietenii necuvantatori sa fie primiti si tratati de catre un personal primitor, politicos si bine instruit.

Cand animalul dumeavoastra este bolnav este foarte important sa ii putem face analize de laborator. Noi va oferim, in cadrul cabinetului nostru, posibilitatea testarii cu ajutorul aparaturii de ultima generatie: hemoleucograma completa, parametrii biochimici completi, gaze si electroliti, testare pentru hemosporidioze, paraziti cardiaci, paraziti intestinali, fungi si paraziti externi.

In cazul in care animalul dumneavoastra necesita investigatii care nu pot fi efectuate in laboratorul nostru, recoltam probele si le dam la lucru la unul din laboratoarele cu care colaboram. Oferim pacientilor seniori posibilitatea monitorizarii starii de sanatate in cadrul programului nostru special dedicat animalutelor trecute de 7 ani. Programul cuprinde:

 

  1. controlul periodic al greutatii
  2. analize de sange periodice
  3. igiena bucala
  4. dieta specifica varstei
  5. produse de cosmetica dedicate .

 

In cabinetul nostru practicam stomatologia animalelor de companie si anume: detartraj manual cu ajutorul anselor speciale, detartraj mecanic cu ultrasunete, extractii dentare, chirurgie orala ce implica fracturile de mandibula sau maxila si aparitia epulisului(tumora benigna a mucoasei gingivale). Aceste manopere pot fi efectuate cu ajutorul anesteziei: generale sau locale. Pe langa aceste manopere ce implica instrumente mai efectuam si tratamente medicamentoase in caz de gingivita, abces dentar, fistula dentara etc.

Anestezia si monitorizarea cardiovasculara sunt aspecte foarte importante in cadrul interventiilor chirurgicale efectuate in cadrul cabinetului nostru. Din acest motiv animalul dumneavoastra beneficiaza de cel mai bun protocol de anestezie si monitorizare, dedicat animalului dumneavoastra in functie de rasa, varsta, analize sanguine preoperatorii, istoric anestezic anterior.

In timpul anesteziei animalul dumneavoastra este in permanenta monitorizat, urmarindu-se: saturatia de oxigen, ritmul cardiac, frecventa respiratorie, tensiunea arteriala si temperatura corporala( temperatura corporala mentinuta in limite normale si cu ajutorul unor perne chirurgicale preincalzite).

Scopul nostru este acela de a va oferi cele mai bune servicii si cele mai bune ingrijiri pe care medicina veterinara moderna le are de oferit. Va invitam sa navigati pe site-ul nostru pentru a afla mai multe despre medicii, asistentii, serviciile si facilitatile noastre.